vasitakaritas.hu

Iroda-, üzlet-, lépcsőház-, családi ház-, lakástakarítás
Tel.: 06 70 409 26 55 · info@vasitakaritas.hu

Add Background Images Here
Stacks Image p2_n34
Stacks Image p2_n36
Stacks Image p2_n38
Stacks Image p2_n40
Stacks Image p2_n42
My Image

Ózongenerátoros fertőtlenítés

Egyszerű, 100%-ig vegyszermentes és biztonságos, környezetbarát szagtalanító, légtisztító és fertőtlenítő eljárás. Minden olyan helyen használható, ahol kórokozómentes környezet szükséges és fontos a tiszta levegő. Az ózonos fertőtlenítés 50-szer hatékonyabb és mintegy 3000-szer gyorsabb, mint a hagyományos, klórral történő fertőtlenítés. Hatékony ellenszere a különböző baktériumoknak, gombáknak és penésznek, vagy a vírusoknak, hiszen az ózon minden mikroorganizmust elpusztít. A gáz halmazállapota miatt a felület minden pontját képes fertőtleníteni. Költséghatékony, nincs szükség vegyszerfelhasználásra. Megbízható eredményt nyújt, nincs vegyszermaradvány és nincs egészségügyi várakozási idő, az eljárás után a helyiségeket azonnal lehet használni. A keletkező káros részecskéket az NIG technológia eltávolítja. Teljesen automatizált, mobil és egyszerűen használható.

My Image

Fertőtlenítés hidegködképzős berendezéssel

Az i-cover 1.0 kézi hideg ködképzőt arra tervezték, hogy meggyorsítsa, hatékonyabbá, alaposabbá és mobilabbá tegye a fertőtlenítési eljárást. A hidegködképzős fertőtlenítés kíméletlen a kórokozókkal, de a berendezéseket, vagy a felületeket nem károsítja. A különböző színkódú fúvókáknak köszönhetően sokrétű felhasználást, a széles szórófej jobb fedési képességet, hatékony porlasztást, kevesebb folyadék (víz és vegyszer) felhasználást és gyorsabb fertőtlenítést teszünk lehetővé. Az akkumulátoros kivitel teljesen mobillá és kényelmessé teszi használatát.
Használatával 10 perc alatt, csupán 1 liter folyadék felhasználásával, akár 150 nm terület fertőtleníthető. Kül- és beltéren, valamint minden munkaterületen egyaránt biztonságosan alkalmazható. 

Speciális nagytakarítás fertőtlenítéssel

A speciális, Kaivac technológiával rendkívül hatékonyan és gyorsan tudunk olyan fertőtlenítő nagytakarítást végezni, amely során a hagyományos úton nehezen elérhető felületeket is hatásosan meg tudjuk tisztítani látványos eredmény mellett.
Magas tisztítási teljesítmény egyszerűen és alacsonyabb költségek mellett.

Javasolt felhasználási területek:

  • öltözők
  • vizesblokkok, zuhanyzók
  • uszodák
  • benzinkutak, autómosók
  • műhelyek, garázsok
  • lépcsőházak
My Image